måndag 9 februari 2009

Pia libris och skivstångsskratt



Igår kväll var det åter dags för bokklubbsmöte med Piorna (döpt efter vår kör Pia vocalis). Denna gången stod Stina för kalaset och det bjöds på kaffe och semlor. Guuuud vad vi kan prata!!! Det tar aldrig slut. Igår var det boken Vindens skugga av Carlos Ruiz Zafon som diskuterades. Det är en saga för vuxna som hade trollbundit nästan alla i klubben (nej inte Erika). Det sammanlagda betyget blev hela 5.3 av 6 möjliga. Vi fick också veta att bokklubbar är oerhört trendiga som motpol till dagens konsumtionssamhälle. Tack för den informationen Erica!

Ikväll bar det av till Friskis för det numera traditionella skivstångspasset. Jag, Kiki och Therese fick dagen till ära träna 90 (!) minuter ist för 75. Jag är VÄLDIGT mör i min kropp. Vi höll alla på att bryta ihop av skratt när vår för dagen lite konservative tränare ville att vi skulle spela lufttrummor. Skäms gamla karln! Vi såg ju ut som Grunden boys hela gänget=) Oj oj oj vad vi skrattade åt både oss själv och varandra! Väl hemma igen stod maten färdig på bordet! Tack snälla Tusse (både för maten och för att du stod ut med min timmeslånga utläggning om passet)! Du är bäst!

Ha en skön kväll allihop!

3 kommentarer:

Trulife sa...

Alltså bokklubb maria! Njaa du där får du dina 32 år att låta gammalt hahaha=)

Sjoan sa...

Smakade Pizzan gott..? Om Tussen lagade mat blev det väl till att äta ur kartongen..!

Anonym sa...

Smart idé att skriva Erika med både c och k!! Bokklubbar ÄR verkligen trendigt. Informationen kommer från min syster som är den trendigaste som gått på vår Herres jord (åtminstone om man frågar henne själv).
Och jo, jag gillade "Vindens skugga". Är bara inte så förbannat lättköpt som ni andra =) Tänk om vi läser en bok som är ÄNNU bättre, måste vi då ändra betygssystemet IGEN för att högsta betyget redan är "upptaget"?

Dags att kolla på House, denna underbara människokännare och kompetenta läkare. Tänk att få sitta bredvid honom på din stresshanteringskurs...

Vilket långt inlägg... Säkert inte särskilt "bloggigt". Sorry!

Herrens Frid!
EriKa