fredag 8 oktober 2010

Roma

Nu är det bokat! Det blir Rom i slutet av mars för att fira papsens 60 snurr kring solen=) Hela familjen med bihang och barn! Ser verkligen verkligen verkligen fram emot fyra härliga dagar i staden. Har aldrig varit där förr och nu längtar jag efter att planera vistelsen, något jag nog måste göra ihop med la familia annars är risken stor att det blir fyra intensiva dagar. Man vill ju se så mycket som möjligt.
Efter en likaså intensiv vecka på jobbets ser jag fram emot en inte lika intensiv helg. Med troliga tårar i ögonen kommer vi imorgon att dra upp båten...slut för denna säsongen. Sen ser jag fram emot en härlig trädfällar-eftermiddag på Sjuhalla. Med tanke på vilka träd som ska fällas är det kanske andra som får tårar i ögonen? Eller vad säger ni fam Hallström?

Nu väntar snart innebandymatch mellan Flyers damer och Örlogsstaden (också damer såklart). Vet inte riktigt vem jag ska heja på eftersom Karin (som jag precis druckit kaffe med - underbart) spelar i ena laget och en bunt andra vänner i det andra laget...hmmmm..what to do what to do?

Och förresten, det går fortfarande mycket bra med sopporna;)

3 kommentarer:

Johanna sa...

GRAVENSTEIN :( Buhuuuuuuuuu!!! Det är världsliga ting, det är världsliga ting, det är världsliga ting. Kräver något fint av Daniel gjort av det virket :)
ÅÅÅ Rom - dit vill man ju kommma någon gång!

Sofia sa...

Uff ja.. De är ju så goda!! ♥
Rom, det låter ljuvligt! Inte alls avis.. :(
Kram kram kram

Karin Nilsson sa...

Du är för söt gumman!