måndag 23 november 2009

Puh, vilken helg!

Ja det kan man säga! Det började med konsert i fredags. Bandet Deportees från Umeå var bandet för kvällen. Hade inte lyssnat så mycket på dem innan men litade fullt på Kiki att detta skulle vara en musikupplevelse. Och visst var de bra! Vi var fyra tjejer som först dinerade och sedan gick och lyssnade- en toppenkväll helt enkelt.

På lördagen var det upp som en lärka för att avnjuta dagen i Amiraliteteskyrkan. Kördag stod på schemat och det sjöngs både avigt och rätt. På kvällen samlades vi hemma hos mig för festligheter. Man har aldrig tråkigt i detta fantastiskt roliga gäng och kvällen blev lång men väldigt väldigt rolig!

Söndag! Behöver jag säga mer? Ägnade större delen av den dagen i sängen, tittandes på tv- härliga tider=)
En suddig bild från en mysig kväll! Och ja, ni ser rätt! Jag har fuskat med adventsstjärnan, den hänger uppe redan nu. Kunde inte låta bli=)

Veckan som kommer bjuder på konsert på onsdag med gen-rep imorgon. Fredrikskyrkan 17.30 eller 20.00. Välkomna!

1 kommentar:

Trulife sa...

Det e du gittan staffan mamma stefan hanna totte mormor morfar o min morbror. dom e bara liksom man märker dom knappt! O ja o micke=) Men som sagt du har oxå en röst så ja var lite orolog att du kanske inte ville, men gittan prata för dej o "trodde" de var lugnt... Pöss