måndag 1 juni 2009

Jag är för gammal för sånt här...

Oj oj oj nu ska vi snart till Stockholm för att spana in The Boss! En stor fråga återstår bara; hur i helsike ska vi klara av att sova två nätter på "hotell Trottoaren" när det ska vara 6 grader varmt (kallt) och regn.... Har aldrig skrivit en sådan konstig packlista förr. Smakprov därifrån: biljetter, svarta sopsäckar, presenning och kortlek. Vad tror ni? Känns inte så "stabilt", som dr Alban hade sagt!!

7 kommentarer:

Madde sa...

Hehe det fixar du. Fasen ni kommer att ha det så jäkla kul, är lite sugen jag me...på Bossen asså inte trottoaren.

Cornelia sa...

Det kan låta som en omöjlighet men det går... märkligt nog...jag lovar... och jag är ändå ganska bekväm av mig. Jag hade också gärna varit där (trodde jag väl aldrig att jag skulle säga...). Hälsa Bossen från mig :-) Kram och ha en fin resa och konsertupplevelse! Hoppas på lite foton sen.

Cornelia sa...

Äntligen har jag konstaterat varför du är så bekant! Råkade hitta dig när jag kollade i en gammal skolkatalog från Läreda av en helt annan anledning... Världen är liten... Jag gick i C!

Sofia sa...

Heja dig Maria!! Ni kommer ha det alldeles toppen!! KRAM

Anonym sa...

Jag har tittat på vädret, Ni kan inte bo på gatan, 6 grader, regn, storm. Börja leta boende bums!!!! För första gången är jag glad att jag inte har bokat en dejt med min stora idol. Kram Kiccccki

Cornelia sa...

Stämmer bra det, alla dom gick i min klass. Själv var jag en grå liten mus på den tiden som inte syntes eller hördes så mycket... Lämnade inga direkta avtryck till eftervärlden, men det har jag tagit igen på senare år :-) Jo minsann.
Jag flyttade till Hässleholm sommaren mellan 6:an och 7:an och bodde på Ljungdala till början av vårterminen i 9:an. Man har några härliga minnen från Läreda, Spionen, Arne Gustavsson, Claudia. Åsa ... vad var det hon hette i efternamn nu igen... Historia och Regligion hade hon. O sen såg jag på Facebook att vi har lite gemensamma bekanta från Vinslöv också (där jag bodde 1:an till 6:an), Mariella Bengtsson, Alexandra Fergusson och Jennie Nyman. Världen är bra liten du!

Johanna sa...

Ha ha ha! Själv ska man bo sova i en varm skön ren hotellsäng..., men jag lovar att tänka på dig nästan hela tiden;)