fredag 26 juni 2009

Stenshamn och 60-års fest

Nu är semestern i full gång och därför blir det ganska lugnt på bloggarfronten...tyvärr! Med det underbara väder vi nu har känns det nästan som en synd att sitta inne och blogga. Dessutom har vi varit på Stenshamn i fem dagar och där är det "teknikfritt". Känns underbart att inte kunna hålla koll på allt och alla i några dagar. Vi kom hem i onsdags för att fira Tomas som nått den ärbara åldern 60 år! Grattis till dig Tomas!

Jag låter för övrigt bliderna tala!
Nyfångad fisk på Stenshamn. Vi passade på att köpa ett 1/2 kilo torsk för 20 kr som vi sedan grillade. Otroligt gott!
Kiki var med på ön för första gången och fick verkligen smaka på den berömda Stenshamn-känslan. Härligt!
I måndags kom Nicke och Jeanette ut och förgyllde en redan underbar kväll. Det blev grill, vin och gitarrspel.


Igår firade vi då Tomas som fyllde 60. Vi började på Haglö där det bjöds på sill, potatis och nubbe samt jordgubbstårta. Kasper rensade faten när vi andra drack kaffe...=)




Här har vi då sveriges yngsta 60-åring med sina båda döttrar på väg in till Karlskrona på kvällen där vännerna mötte upp. Det blev bubbel på bryggan innan vi åt middag på Greva gården. Tack (Kicki) för en super-duper kväll som även senare bjöd på kareoke på Statt... Jag är mega-impad av rockdrottningen Johanna som tog publiken med storm! Coolt!


Nu råder lugnet på Ö Hamngatan och kvällsmat skall intagas. Jag ska ha en lugn hemmakväll för omväxlings skull då Daniel är ute på byn med en gammal kompis! Lugnt och skönt med andra ord;).



2 kommentarer:

Johanna sa...

Va? var jag rockdrottning...???
En otroligt lyckad kväll i alla fall

Anonym sa...

Tack Maria för att du bidrog till en underbar dag o kväll!!! Kram Kicccki