söndag 31 maj 2009

Sommarkänslor!

Jag vill ha semester, NU! Vi hittar på så mycket roligt nu att man önskar att dygnet hade fler timmar. I fredags belv det spontan-grillning på Sjuhalla. Otroligt god mat och mycket trevligt sällskap. Damsidan var något trötta men herrarna orkade vara uppe och spela Settlers halva natten.
Kasper och Valter vattnar mormors apelsinträd!
I lördags kom mamma och pappa från Skåne och då var det naturligtvis dags för båttur! Vi gled upp i Nättrabyån där vi lade till och tog oss en fika. Det var en helt underbar dag!

Som vanligt tyckte jag att något kröp i håret och då är det bra att ha en spindel-orädd mamma som kan kolla läget!
Igår kväll var vi hos Hoff och Hanna och grillade. Efter det tog vi på oss danseskorna och svängde de lurviga på o´learys. Till och med Daniel dansade loss!!!
Nu har vi varit och hämtat bilen på Bergåsa. En promenad på två timmar då vi stannade och pausade ofta i det fina vädret. Tvätten ska tvättas sen ska vi gå på Montmartres (?) uteservering och äta kvällsmat! Sommarmys!


5 kommentarer:

Madde sa...

Åh så underbart det låter. Snart sommarlov...gött. Kram på er!

Johanna sa...

AUO sau gutt de lauter...

Sofia sa...

Ser Ljuvligt Ut!! Hur fasen kunde ni ha bleke mitt i stormen?? :)

Anonym sa...

Spontangrillning på Sjuhalla????? hade inte Daniel planerat det till sin mamma i veckor. Trevligt var det i alla fall. Roligt att du kunde visa dina föräldrar staun från den bästa sidan trots blåsten. Nästa gång får ni lägga till vid Sjuhalla och komma till oss o fika. Kram Kicki med c

Maria sa...

Ha ha Kicki! I Daniels värld känns det nog som veckor=) Vi kommer gärna och fikar nästa gång, ska meddela lite längre i förväg då! Kram