torsdag 14 maj 2009

Spontanitet!

Är det något vi är bra på så är det att hitta på spontana saker! Igår, efter den obligatoriska efter-jobbet-vilan, bestämd vi oss för att utnyttja vår biocheck (tack Tomas och Kicki) och gå på världspremiär!! Ska vi ändå lyxa kan vi lika gärna slå på stort tänkte vi, så innan biobesöket åt vi middag på uteserveringen på o`Learys. Pizza och öl, inte riktigt den nyttigaste måltiden men ack så gott=)
Mmmmmmmmmumma!

Änglar och demoner var filmen för kvällen! Den får tre klappor av fem möjliga.

När filmen var slut, vilket var tämligen sent, somnade vi som två stockar. Vardagslyx är mycket trevligt men också lite tröttsamt efter en dags arbete! Helt klart värt det i alla fall!

3 kommentarer:

Sjoan sa...

Efter jobbetvila... Herregud, Valter sover också på dagen... Ni verkar ju ha det väldigt stressigt och jobbigt! Var inte filmen bättre än 3 av 5? Ni sov säkert bort halva filmen...

Anonym sa...

Vardagslyx är det bästa som finns. Roligt att biljetterna kom till användning. O´Learys pizza är den bästa som finns. Kram från Kicki.Kom på att jag önskar en bild på båten med det nya kapellet

Cornelia sa...

Mysigt!!! Pizza på O´learys blir jag avis på... O´learys här nere är skitkasst. Det får blir ett besök i Karlskrona snart, helt klart!
Tjingeling