måndag 25 maj 2009

Lalalalalalandia!

Har varit med om en mycket intensiv helg där vi (alla fem) har pendlat i ålder melan 8-65! Vi gav oss av som pigga 30-åringar (+) men därefter varierade det rejält. Exempel 1: På Öresundsbron hade Annelie (efter mycket moget övervägande) bestämt att vi skulle fira Evas första tur på denna turistattraktion med E-Type i högtalarna. Följande kommentar hördes då från baksätet; "Kan ni inte skruva ner, jag hör ju inte vad jag tänker här bak" (Ida, 65) Exempel 2: När vi alla sedan provat vattenaktiviteten "Vilda forsen" och glatt kastade oss före både 3-åringar och brådmogna 15-åringar i jakten på det "perfekta åket" kan vi väl säga att åldern sjönk till sisådär 8 år. Bör tilläggas att "Vilda forsen" är en vattenrutchbana där man FÅR åka tåg... Ni fattar... fem mogna kvinnor vilt skrikande och plaskande. Det var verkligen en syn! Hann med ca 15 åk i rad vilket gjorde oss till okrönta drottningar av Lalandia! Bye bye smink och fin frisyr och hello till bikinin in i baken för "bättre glid"=)
Såhär glad blir man av Mr E-Type!
Vädret skiftade lika mycket som vår mentala ålder. Från hagelkaos....

...till MYCKET vind...


...och sol! Hann med att glassa lite framför stugan också!



Resan avslutades med att vi intog en gigantisk buffé med allt man kan tänka sig i matväg. Tyvärr, som alltför ofta på buffé, åt vi oss alldeles för mätta och orkade knappt med något vin när vi kom till stugan. "So can it be" som Annelie sa!
Det tar några dagar att vila upp sig från en sådan här helg så i morse var det tungt att ta sig till jobbet. Skönt att det bara är 13 arbetsdagar kvar till semestern!





5 kommentarer:

Anonym sa...

Låter supermysigt! Skönt att se och höra att du mår bättre. Hoppas vi ses på kören på onsdag! Vi kanske kan ta en kaffe alt öl efteråt...? Måste ju börja öva inför sommarlovet:) 12 dagar kvar (and counting)
/Hiobärrg

Madde sa...

Ha ha va kul ni verkar ha haft. När jag åkte tåg i vilda forsen slutade det med blåtira...Björn fick många misstänksamma blickar den helgen. Kram

Sofia sa...

Haha, skrattar så jag guppar här i soffan!! Jag vill också åka tågrace i vattenrutschkana!!

Johanna sa...

Å så GUTT!

Maria sa...

Ja Madde! Jag har också kroppen full av blåmärken, en öm fotknöl och ett rivmärke! Smakar det så kostar det=)