söndag 15 mars 2009

Daniels bjudning!

Igår var det dags för lite mat och Settlers! Syskonen Hallström med respektive anlände till Ö Hamngatan där det bjöds på pajer i alla möjliga former. Kvällen började som synes ganska städat men "växte" allt eftersom...
En liten Kasper som helt enkelt var superpigg. Han hade inga som helst planer på att krypa till kojs utan dansade glatt till Springsteen fastän klockan var långt förbi läggdax. Han är bara för härlig!

NEJ! Jag vägrar att vara trött. Skönt att bara springa runt i blöjan ju...


Jens "insturerade" oss om hur drinken skulle "bandas" så det var bara för Daniel att "granda blogg". Skratten blev många och ganska hysteriska som ni kan se här. Jens fullkomligen tjöt av skratt...åt vad var det ingen som fattade=)



Jaha, så skulle den obligatoriska "elementknoppsdemonteringen" också ske. Denna gången stod Johanna för insatsen. Undrar hur många elemnetknoppar som kommer att vara hela när jag flyttar från denna lägenheten?? ;)
Allt som allt var det en mycket lyckad kväll och en väldigt trevlig frukost nu på morgonen. Ia, Tobbe och Kasper sov i min gamla bäddsoffa vilket verkade funka bra. Nu vet vi det till nästa fest! Välkomna åter!




4 kommentarer:

Johanna sa...

Ha ha ha! Tack för en kanon-kväll!

Sofia sa...

Vilka goa bilder! På fredag, om ni inte har något annat spännande för er, är ni bjudna hit på middag tillsammans med JoJE & Madde & Björn!! Kram kram

Anonym sa...

Det låter som en mycket trevlig idé!=)

Madde sa...

Både Jens o Johanna är ju grymt snygga på korten...;-) Då kankse vi ses på fredag, hade varit trevligt. KRAM