måndag 17 mars 2014

Roligheter x 3














Ojojoj vad vi har hittat på kul i helgen. Igen! I fredags morse laddade vi kaffetermosen och drog till Helsingör för att njuta av vårväder, god öl och varandra! Första utlandssemestern för Ellie och första familjesemestern med vår alldeles egna lilla familj. Så underbart!
Efter det tog vi oss till Hässleholm för att landa hos mamma och pappa över natten. Mysigt. När lördagen kom hade vi bestämt oss för att min bror med tjej och dotter skulle hänka på oss upp till Karlskrona. Vi kunde då också passa på att nyttja brorsans kunnande på kakelsättarfronten. Det blev så jädra bra. Vid nattningen på kvällen somnade papporna med sina döttrar och jag och Emma kunde prata ostört länge innan vi också kröp ner. Kvalitetstid! Kl 07.00 på söndagsmorgonen (medan fralldegen jäste) tittade vi på formel 1. Tydligen var det 19 år sedan en svensk var med. Micke som är nästintill besatt av formel 1 njöt i fulla drag. Vi andra lärde oss ett och annat på kuppen.
På söndagseftermiddagen kom Jens och Johanna med barnen och vi grillade och hade ölprovning. Barnen gick sedan bort till sin mormor och morfar och vi vuxna fortsatte en stund till.
Idag har jag och Ellie varit på föräldragruppen här i nättraby och efter det fick Ellie sina 5-månaders sprutor. Inte så läskigt alls och nu har hon somnat som en stock utan feber.
Ja ni hör ju, enbart roligheter! Idag märks det dock lite på energin och jag har varit lite trött och gnällig. Det berättar jag om en annan dag!

3 kommentarer:

Kicki, Chrille och Erla sa...

Det låter som att ni har haft en alldeles ljuvlig helg!

Sofia sa...

Vilken gosig sovbild på Ellie & pappa!! :)
Ryktet säger att ni fått det riktigt fint hemma, kommer snart på besök!

Johanna sa...

Välbehövlig och trevlig söndag! Tack