söndag 23 mars 2014

Ensamtid och ensamtid

















Två helt skilda begrepp denna helg. I fredags var det ensamtid med Hanna och fika och bio. Äntligen en date, det var inte igår. Välspelad film och perfekta popcorn, vad mer kan man önska?!
Igår var det ensamtid eftersom Daniel begav sig av på 40-årsfirande med sin familj. Egentligen skulle jag följt med men Ellie är fortfarande lite för skör för att lämna till främmande människor (typ mormor och morfar), så jag stannade hemma. Mamma och pappa kom istället upp och förgyllde vår dag med stadsbesök, thaimat och lååååångpromenad. Skönt men lite läskigt att sova själv i dubbelsängen inatt. Ensamtid när den inte är så kul.
Idag kom Kiki och Malin till lunch och vi kunde inviga de nya utemöblerna iförda filtar och täcken. Solen är härlig men vindarna kalla.
Lyckligare än lyckligast blev Ellie när pappa äntligen kom hem idag. Hon ryckte i hela kroppen och log med hela ansiktet när hon såg honom. Det är pappas flicka det. Kärlek!

PS gåstolen är en riktig höjdare för en klåfingrig 5-månaders ligist

3 kommentarer:

Kicki, Chrille och Erla sa...

Oh vad vi kämpar för att kisa och inte blunda helt på bilden ;) härlig dejt idag! Jag glömde fråga, vad var det för film ni såg/ va den bra? kram på er!

kicki sa...

Vi saknade dej Maria, och Daniel kunde inte komma hem fort nog i dag 💕

Johanna sa...

Å vad fina möblerna är!