onsdag 14 augusti 2013

Kök och jobb











Är så dålig på att blogga! Har ganska mycket att berätta men så lite lust. Ändring fröken Löfgren!! Så, snabb uppdatering;

Huset: jodåsåatt nu har köket kommit. Nu har vi bara en massa annat att fixa innan vi kan sätta upp det. Typ trappan. Daniel sliter med att få den rackaren färdig eftersom det skitar ner så mycket... Spackling, innertak och målning står också på schemat. Och golvläggning. Och inköp av toalettstolar. Mycket nu.

Bebis: bebis har väldigt mycket energi och studsar/sparkar så att den ömma modern blir just öm. Jag svullnar dessutom väldigt mycket på eftermiddagarna och ser ut som en ballong. Lite foglossning på det gör att det känns helrätt att snart gå hem från jobbet.

Jobb: har börjat och känns helt ok. Om tre veckor börjar min vikarie och jag tar ett steg tillbaka och sedan ett steg hem. Känns bra men också lite jobbigt att inte vara med som vanligt. Behöver ju knappt inte alls skriva något i min fina kalender. Konstigt! Kändes dock fint att börja höstterminen med en avslappnad kopp kaffe i sängen. Ingen stress här inte. Skönt!

Ps
Idag har vi kompletterat vår fina bebisklädeshög med några fler plagg i storlek 50-56 så nu klarar vi oss. Allt känns klart för drabbning:)

Inga kommentarer: