onsdag 4 januari 2012

Nu är vi med bredband igen så hurra för det!

Herregud vilket strul vi haft med vår fastighets digital-tv och bredband. Jag orkar inte ens gå in på det men de senaste två dygnen har ägnats åt telefonköer och agressiva utbrott. Nu har vi i alla fall bredband. Tv lär vi vara utan några dagar till....

Nyår var en alldeles fantastisk tillställning hos värdparet Madde och Björn Pompe. 15 vuxna och 10 barn gick lekande lätt! Tack än en gång! Bilder därifrån (alltid suddiga pga av en inställning...)

Vår "del" av bordet
Resten!
Finaste syskonen Hallström
Dagen efter nyårsdagen fick vi besök av A-C och Nicke. Ett efterlängtat besök. Blir aldrig tråkigt i dessa människors sällskap. Kvällen ägnades åt mat, rödvin och sällskapsspel!
Idag passar vi lille Kasper. Det har ätits korv och mackisar och nu pusslas det. Planerna är också att baka muffins till fikat=) Underbart mysigt! (Och till de andra tre sprallisarna, vi vill gärna ha er här också. Vänlig boka tid snarast;))


Nu blir det som sagt muffinsbak. Ska försöka att hålla min snoriga snok från bunkarna. Har nämligen belönats med en förkylning. Tur man är ledig;)

3 kommentarer:

Johanna sa...

Irriterande med bredbandet och tv:n. Här finns sällskapspel ;)

Om mina gossar räknas till de tre sprallisarna så vill de inget hellre och ni kan tänka er hur snacket gått här hemma när Valle fick höra att Kasper skulle till er ikväll ;)

Maria sa...

Såklart att det är dina sprallisar jag syftade på! Valle får komma precis när han vill=)

Sofia sa...

Tack för mystid säger Kasper.. :)
Ni är populära!!