söndag 28 november 2010

Inget är som väntans tider!

NU är det äntligen advent som är det allra bästa med julen, enligt mig. Pyntet är äntligen på plats och det kliar i fingrarna efter att få ta in granen. Vi "fuskpyntade" redan i torsdags eftersom vi visste att helgen hade mycket att bjuda på. Igår åkte vi nämligen hemifrån kl 7 (herrejisses så tidigt) för att åka på fackets årliga Danmarksresa. Du milde vad jag skrattade igår, ett riktigt lyckopiller. Bussen var full med knasar och den ena dråpligheten avlöste den andra=)
Idag har mina föräldrar varit är och vi har, tillsammans med Kasper, traditionsenligt varit och adventsfikat på stans bästa fik, Nyfiket. Efter det gjorde vi stan i några timmar och sötaste Kasper satt som en liten jultomte helt inbäddad i vagnen. Snö? Svar ja, i massor!
Jag och Martina fick värma våra frusna kroppar med varsin JÄTTE-öl! Vi är lite suddiga på bilden men det är bara för att den ska vara överensstämmande med verkligeheten!
Till bussen genom ett vintervitt Helsingör! Om ni tittar noga kan ni beskåda Mauds fina julgranshatt. Också denna bilden är suddig, samma anledning som förra....

Idag tänder vi första ljuset och tittar ut på snön som yr. Har en riktigt mysig julkänsla i magen! Nu blir det soffan och kvällstidningsbilagan!


3 kommentarer:

Johanna sa...

Shit vilken snygg bild du fick till på slutet - kolla lågan! Det ser myyysigt ut!

Anonym sa...

Oh vad mysigt!!! Snälla Maria kan du inte lägga in bilden på Daniel och Kasper. Jag råkade av misstag radera den på mobilen. Grrrr Adventskram till dej!!! Kiccki

Sofia sa...

Såååååå julfint i ditt "hus"! Tack snälla för hjälpen idag, vi fick sååååå mycket gjort och en supermysig dag! ♥