onsdag 16 oktober 2013

Ställningstagande








Vet inte om det är barnet vi väntar eller något annat som gjorde att både jag och Daniel för en tid sen anmälde oss till donationsregistret. Idag kom bekräftelsen och det känns bra. Mycket bra!
Idag har jag även utmanat fogarna med två promenader. Malin har varit här på te och nu i eftermiddags kom Johanna och Lovis förbi på besök. Med sig hade de en underbar gottepåse med chokladkakor, heminredningstidning och en ny större mössa till bebben. Den nya födelsevikten är ju beräknad till något större... Älskar besök och när man haft såna här guldklimpar på besök känns hela dagen lite lättare.
Daniel berättade en rolig sak igår, nämligen att han hade förklarat lite för ingående för en åk 6-klass varför han nu skulle vara ledig några veckor framöver. Frågorna från tolvåringarna hade haglat och Daniel hade förklarat både slempropp och fostervatten mm för eleverna vilket resulterade att en stackars liten kille höll på att svimma. Han var genomsvettig och yr och de fick ge honom vatten och druvsocker så att han skulle fixa lektionen. Daniel kanske hade varit liiiite för precis i sina förklaringar:)
Nu blir det onsdagsmys och hemgjord fiskgratäng.

4 kommentarer:

kicki sa...

Det donationspappret hoppas jag aldrig kommer i fråga. När det är dags ska era organ vara så gamla och utslitna att ingen vill ha dom. ♥

Maria sa...

Men om jag eller maria råkar ut för en olycka och ligger för döden, och får ett organ av en annan person, då är man glad att det registret finns/Daniel

Johanna sa...

Haha! Stackars elev... :)

kicki sa...

Helt rätt Daniel. Man får tänka på det omvänt !!!!