söndag 21 april 2013

Gräsligt

















I dagarna två har vi krattat och krattat och krattat för att få ordning på jordmattan som sedermera kommer att bli gräsmatta. Kan väl säga att musklerna i överkroppen värker like hell!! Lär sova gott i natt.
Vi har också hunnit med att ha besök av vännerna från Hässleholm som kom upp i lördags för att se Ledin. Efter konserten mötte vi upp för ett glas (alkoholfritt) på scandic och fick oss en trevlig kväll tillsammans med trummisen i Ledins band (kompis till Nicke) imorse hann vi med en snabb frukost innan det var dags för dagens krattning. Hoffarna kom förbi på ett trevligt fikabesök och lille Kasper har hjälpt oss i dagarna två. Kan tillägga att jag fått till en sjuhelsikes halsbränna vilket har resulterat i en del "stanna!-inte kräkas- bara klökas"- pauser. Inte så effektivt... Nåja, nu sitter vi här och tittar på vattenspridaren och känner oss jättenöjda med allt slit!

2 kommentarer:

Sofia sa...

Been there, done that.. ;) Men som sagt, man får ju lite muckler på köpet förhoppningsvis. Bi nu inte besvikna om det bara växer ogräs i sommar, gräset segrar till slut!

Anonym sa...

Tror du det hinner bli grönt till helgen? Vi får väl se/ mamma