tisdag 24 augusti 2010

Kräftskiva

Årets kräftskiva blev lika magisk som vi hade väntat oss=) I år hade vi dock lite mer ansvar än vanligt och stod både för tipsrunda (och rättning av denna...hujedamaj...) och bildspel. På fredagen åkte vi med Bengt ut, eller rättare sagt, jag körde vilket ni har bevis på här nedan. När vi kom ut var heka kajen full med glada människor och vi åt, drack och dansade hela kvällen. Pelle dragspelare underhöll på eftermiddagen och hade "önsketimme" och spelade musik som inte en människa under 20 skulle känna igen. "Gamla goa låtar, gammeldags musik" som det ju heter.
Skepp ohoj å en flaska med rom
Två rekord slogs på Stenshamn denna helg nämligen antal båtar i hamn (53!!!!!) och antal människor som gick lördagens tipsrunda (över 100) så ni förstår att vi hade att göra. Som tur var hade Morgan tryckt upp snygga tröjor till oss som var med och anordnade ståhejet. En hamnbild på framsidan och texten "crew" på baksidan vilket gjorde att det kändes lite lättare med ansvaret.
Japp, solen tog hårt och det var ärför den röda färgen uppenbarade sig i ansiktet...tro inget annat!


På lördagskvällen trängdes nästan 150 människor om platserna i båtskjulet vilket naturligtvis inte räckte till på långa vägar. Det var lekar, snapsvisor och annat skoj under middagen. När det var Daniels tur att visa bildspelet trodde vi aldrig att vi skulle få tyst på partajandet men när musiken började ljuda blev det knäpptyst och en och annan tår fälldes. När bildspelet var slut fick Daniel stående ovationer och en hejdundrande applåd! Succé!
Senare underhöll Danes med en kavalkad av gamla hits. Vi diggade tills vi stöp i säng på natten. Ses nästa år=)










4 kommentarer:

Johanna sa...

Jösses det var till och med så jag fällde en tår, fast jag bara läste om det... UNDERBART

Anonym sa...

Torkar också en tår. Kan vi få se det bildspelet på fredag? Välkomna!! Ska vi skippa surströmmingen i år??? Kram Kiccki

Maria sa...

Absolut! Både till att vi tar med bildspelet och att vi skippar surströmmingen...;) Ses på fredag!

Sofia sa...

Jag får nästan lite rysningar! :) Träffade "Olle" igår på stan, vet faktiskt inte vad han heter på riktigt men han sa att det var magiskt på alla sätt & vis. För att inte tala om bildspelet.. ;)