fredag 11 april 2014

06.00








Är klockan och JAG är vaken men ingen annan. Förbaskat! Jag kunde inte somna om efter att Ellie vaknade till vid fem, har alldeles för mycket i huvudet. Idag ska vi rensa ovanvåningen och imorgon ska vi stå på loppisen i Ronneby. Hur funkar det liksom? Kommer det funka att ta med Ellie? Kommer vi få plats med vagnen i bilen? Prislappar? Behövs det? Ja ni fattar. Efter att jag gått igenom detta börjar jag planera upp dagens arbete; först ner med skiten, dela upp i högar, upp med en hög på vinden, in med nästa i bagaget.
Efter detta har jag även planerat hur vi ska få färdigt badrummet, kuporna och stenläggningen, hur vi ska lösa semestern med Ellie i båten och vad vi ska ha till kaffet på dopet. Och så har jag druckit kaffe.
Jag försöker ju detoxa mig själv på socker och hittade goda alternativ i eko-butiken igår. Chokladbollar med enbart dadlar och kakao, smarrigt. Daniel hittade lakrits.
Ellie trivs som fisken i vattnet på babysimmet och idag dök hon för första gången. Lilla älsklingen vad vi är stolta över dig!
Nähäpp, nu går jag in och kryper ner hos familjen igen.

2 kommentarer:

Sofia sa...

Det kommer gå toppen på loppisen tror jag, hoppas ni får fint väder :)

kicki sa...

Du hade väldigt kloka ideer så där på morgonkvisten sa Daniel;) Ellie ♥,bra att vänja sig vid vatten när man ska tillbringa mycket av sin tid ien båt !!!!