lördag 3 januari 2015

Julen 2014 och nyår därpå











Har precis bytt telefon och inte kunnat/hunnit/orkat fixa med mailen varför jag får blogga från paddan och därför stulit bilder från svägerskans blogg. Sådärja, då var det utrett!

Julen firades hos oss med hela storfamiljen, alltså fam Hallström och Löfgren. Fattades gjorde dock Emma och lilla nyfödda Ida, det sötaste barnet i världen. Med tanke på att hon precis anlänt jordelivet så var det bäst att de höll sig hemma från diverse bakterier och snoriga barn.
Det blev trångt och varmt, bökigt och stojigt, härligt och roligt, gott och familjärt. Som en jul ska vara.

Nyårsafton är en helt annan historia med ett värdpar som fick vinterkräksjukan dagen innan nyår. Vi tog över firandet lite i en hast, en hast som inte jag riktigt fixade utan fick uppsöka både toalettstol och säng med megamigrän innan vi ätit maten. Jag gjorde dock come back efter några timmar och kunde fira in nya året med traditionsenlig skumpa. Hurra!

Om fyra dagar börjar lilla snorpan förskolan. Herrejösses, hur ska detta sluta... Hon som älskar att vara med sina föräldrar typ mest i hela världen. Hon som har världens största rörelsebehov. Hon som gillar andra barn så mycket att hon på eget bevåg jagade en annan stackars flicka på Hemmakväll i torsdags, i jakt på lite kontakt. Det får bära eller brista! Återkommer i frågan.

4 kommentarer:

kicki sa...

Tack för att Ni fixade en underbar jul ❤️ Lilla Snorpan kommer att älska Dagis vad det lider 😀

Kicki, Chrille och Erla sa...

Åh det kommer nog gå alldeles utmärkt för fina lilla tösen <3

Sofia sa...

Följer med spänning! Tror hon är en riktig dagistjej! ❤️

Johanna sa...

Tack för att ni värdat både jul och vårt alternativa nyår på ett fantastiskt sätt!