söndag 25 juli 2010

Sommaruppdatering!

Nu var det verkligen längesedan jag uppdaterade bloggen men det har ju sin "semesterliga" förklaring. Tre underbara veckor på sjön utan möjlighet till dator- avkoppling! Nu är vi hemma i två dygn innan semestern fortsätter med familjeaktiviteter i Kristianopel med Hallström-klanen. Min bror med familj kommer också att vara i Kristianopel så jag hoppas på en liten sammankomst. Jag orkar inte förklara för er vad vi gjort under dessa veckor för hur mycket jag än vill så kan jag inte för mitt liv beskriva denna magiska vistelse på sjön. Det har varit hur mycket galet som helst tex VM-final i solnedgången, hamnfest, ålaktion, segling, sälsafari, kattsafari, räkfrossa i ösregn, pollbad mitt i natten, familjebesök, åskstorm mm. Jag bjussar dock på några bilder här nedan så kan ni få en liten inblick i vår sommar=)
Vi ropade in tre låååånga ålar på Arnes aktion. Mums!

Heja Spanien! Vi slog vad om resultatet men eftersom ingen prickade in 0-0 (90 min) så skänkte vi alla pengar till öns intresseförening ist. Efter matchen hade vi beach party på klipporna. Ja herregud...

Längst ut på Utklippan badade vi i 22 gradigt turkost vatten medan vi spanade ut över horisonten. Övernaturlig upplevelse. Så långt söderut du kan komma i Sverige!


Ja just det, vi seglade dit. Jag som aldrig seglat innan blev helt såld. Tystnaden, jag säger bara tystnaden!

Vi stannade två nätter i Trummenäs hamn och passade då på att smyga upp till Nicke och Jeanette och bada i deras pool. Mitt i natten gick strömmen och då badade vi en gång till....Trevligt folk de där Johansson=)
Nu har jag städat, bakat och hängt upp nya gardiner så nu är jag redo för lite aktiviteter igen! Kristianopel, here we come!






5 kommentarer:

Karin Nilsson sa...

Vilka härliga bilder! Ni verkar ha det kanon! Men nu saknar jag er. Kan du inte ringa när ni kommer hem igen så att vi kan boka in en grillkväll? Kram Karin

Anonym sa...

Tack för en underbar dag i skärgården. Snart Kristienopel, hoppas att det inte ska regna för mycket. Kram Kiccki

Sofia sa...

Fantastiskt! Syns imorn! :) Kramis

Anonym sa...

Årets badpojke utsedd!
Åter igen gick priset till Daniel Sheriffen Hallström.
Varken Bengt, Mattsson eller Nicke kunde matcha denna graciösa kropp.
Grattis!

Johanna sa...

Hängt upp gardiner... den var oväntad i detta blogginlägg :)
Tack för mysiga dagar i Kristianopel!