tisdag 1 juli 2014

Det bidde en båt

















Vi har blivit med större båt. Rejält mycket större. Nu kan vi nog fira sommar utan att behöva spänna Ellies grejer utanpå båten. Det känns ju helt underbart och lite nervöst. När vi ändå skulle upp till Stockholm för att titta på båten passade vi på att göra en liten familjesemester. Vi stannade bl a på Almviks tegelbruk på vägen upp där man fikar på 30 sorters hembakade kakor, om man vill. Själv valde jag två. Daniel tog en räkmacka såklart. Tråkmåns.
Väl uppe i Stockholm blev det affär. Det var helt enkelt rätt båt till rätt pris. Efter det hittade vi till Gullmarsplan och hem till Björn och Charlotte. Vi blev bjudna på indisk buffé och noviser som vi är känner vi oss nu lite mer säkra på indiska kryddor och röror. Fantastiskt gott. Frukosten dagen efter var av hotellmått och höll oss mätta större delen av hemresan.
Idag tog vi lite trötta emot mamma och pappa som bl a skulle hjälpa oss med duschväggen. Vi är halvvägs, bilder på färdig vägg kommer senare. Nu blir det tidigt sänggående:)

3 kommentarer:

Kicki, Chrille och Erla sa...

En massa trevligheter:-)

Sofia sa...

Och jag var inne och tittade live, skitsnyggt!

kicki sa...

Längtar efter att provsova ;)